Malzemeler:
1 adet soğan
2 adet patates
2 adet Havuç
250 gr mantar
250 gr kuzu eti
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Tuz, karabiber
1/2 Çay bardağı Zeytinyağı
2 su bardağı su
Yapılışı:
Kuzu etini bir tencerede ayda düdüklü tencerede pişiriniz. Başka bir tencerede alarak Zeytinyağı ilave edin ve kavurun. Daha sonra soğanları, patates, Havuç ve mantarı büyük büyük doğrayan. Doğradığınız soğanları ete ilave edip kavurun. Sonra sırasıyla Havuç patates ve mantarları ilave edip kavurun. En son olarak salçasını ve baharatları ilave edin.2 bardak sıcak su ilave edip pişmeye bırakın. Patates ve havuçlar pişince Altını kapatıp servis edin.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder