![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVovrNcFOJoAZeq_baDofaUSig2hRqKVNDKMFiCDKESYgPVhBbJVHVaetqYFawX6WBfZx81mxRq0bqRe18qs5noZs6oD2XdIr0sT7YdsMVE5Il8PEyC9rfZydz1bvmpXMDfGdf6OdY7v4/s640/blogger-image--1811934370.jpg)
Malzemeler:
1 adet karnıbahar
750 ml süt
100 gr kaşar
1 paket beşamel sos
Yapılışı:
Karnıbaharları tek tek ayırıp bol suyla yıkayınız ve bir tencereye koyunuz. Karnıbaharların üzeri su kaplayıncaya kadar su doldurun. Ocakta karnıbaharlar yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Daha sonra suyunu süzerek fırın kabına alınız. Başka bir tencerede 1 paket beşamel sosu ve sütü koyarak pişiriniz. Pişirdiğiniz sosu karnıbaharların üzerine dökünüz. Kaşarı da rendeleyip sosun üzerine serpeleyiniz. Daha önceden 200 derecede ısıttığınız fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriniz. Fırından çıkarıp servis ediniz. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder